Jump to content
vBWarez - Rest In Peace

banks

V.I.P
  • Content Count

    404
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by banks

  1. when i say chmod everything i mean ..chmod every single file ..every file inside every single folder, every folder ...everything
  2. lol.. next time give some information on what your running on your server..
  3. It's just like i explained before .. before you run the keygen. chmod all files and folders to 777 then run the keygen. save your information then delete the keygen. now chmod all folders back to 755 an all files back to 644 now edit the config and put your information then run the install there shouldn't be no problems
  4. This solution only works if your on local host ( Your PC ) . if your on local host then yes that's right try that out and see if it fixes that error now remember where it says [CODE]C:\\xampp or wamp\\htdocs\\vb5\\core[/CODE] i made a mistake so there is no \\ only 1 backslash \ [CODE]C:\xampp or wamp\htdocs\vb5\core[/CODE] change this line to match your current location so if you are using wamp it would be : [CODE] C:\wamp\htdocs\vb5\core or C:\wamp\htdocs\core [/CODE]
  5. are you on local host? Because a lot of times this error will occur ..if so do this to your foot config file [CODE]$config['core_path'] = 'C:\\xampp or wamp\\htdocs\\vb5\\core'; [/CODE] If not then disregard this and i will see if i can duplicate this error and find a way around it or a fix.
  6. seems like write permission errors. did you edit both config files? and when you say you installed it manually. what do you mean by that. like what is the process that you went through.
  7. Unfortunately yes. And you said that magic words. Security. and besides that it wont even install unless the permissions are set right
  8. [quote name='NightWalker']Need help fox, I did all that even done this which was success -> [URL]http://vbwarez.net/showthread.php/2030-KEYGEN-Debug-your-server-[/URL]! and I got this each time....[URL]http://prntscr.com/2b2pfv[/URL][/QUOTE] make sure that after you upload everything that you: use your ftp program and chmod all folders and files to 777 then run the keygen yoursite.com/keygen.php ********* save your customer information ******** delete the keygen.php now chmod all folders back to 755 and all files back to 644 then after that completes run
  9. It works for me. make sure that after you upload everything that you: use your ftp program and chmod all folders and files to 777 then run the keygen yoursite.com/keygen.php ********* save your customer information ******** delete the keygen.php now chmod all folders back to 755 and all files back to 644 then after that completes run the install yoursite.com/install/install.php do it right and you should have no problems.
  10. <p>Please don't message me for support. i will gladly help you if you just create a new thread about your problems or whatever</p>

    <p>vb3 requests</p>

    <p><a href="http://vbwarez.net/newthread.php?do=newthread&f=34" rel="external nofollow">http://vbwarez.net/newthread.php?do=newthread&f=34</a></p>

    <p>vb4 requests</p>

    <p><a href="http://vbwarez.net/newthread.php?do=newthread&f=10" rel="external nofollow">http://vbwarez.net/newthread.php?do=newthread&f=10</a></p>

    <p>vb5 requests</p>

    <p><a href="http://vbwarez.net/newthread.php?do=newthread&f=48" rel="external nofollow">http://vbwarez.net/newthread.php?do=newthread&f=48</a></p>

  11. [video=youtube;veOl60l28Ck]http://www.youtube.com/watch?v=veOl60l28Ck[/video]
  12. Just Click The Preferred Method As Paypal, When You Get To The Paypal Site , It Will Have Option For CC
  13. That's Because The Only Payment Method On File Is Paypal
  14. It Shows That warez-host.com Has Been Around 6 Years.. But The Forums Is A Fresh Install Of vB, The Blog Points To A Bad Link, There Is No SSL During The Checkout Process... The Footer Links For Business Products All Point To The Same Link [url]http://www.warez-host.com/#[/url] The Facebook Looks New , The Twitter Is New.. You Would Think Since 2007 They Would Of Fixed All Of This, And That's Just The Website, Who Knows The Server Side Of It, I Would Look Elsewhere
  15. Whats The Link To The vB 5 Version You Downloaded? You Better Also Have php 5.3 on your wamp
  16. Download vB5 And Give It A Test Drive...Trust Me , Just Stay On 4.2 For Now
  17. [quote name='Rashid']can you please upload that in mediafire this link is not working for me :yes4:[/QUOTE] Dude Just Right Click And Save The Image
  18. Try This, In Your Includes/config.php Find : [CODE]$config['Misc']['forumpath'] = '';/CODE] And Add Your Location. Example : [CODE]$config['Misc']['forumpath'] = 'C:\wamp\www';[/CODE]
  19. By Banks, You All Reading This Must Also Read Your Errors Carefully <?xml version="1.0" encoding="windows-1252"?> Applies To Several Errors[B] : [/B] I Will Be Using Localhost To Demonstrate This, Because I Don't Get These Error On Paid Hosts[B]. [/B]I Am Using : Wamp OK Now For The Fun Part =) [CODE]Action Required Unexpected Text: [COLOR=#000080]<?xml version=[COLOR=#0000FF]"1.0"[/COLOR] encoding=[COLOR=#0000FF]"windows-1252"[/COLOR]?>[/COLOR] Reference to undefined widget(s):[/CODE] This Error I Haven't Been Able to Duplicate , But I Am Working On It
  20. [quote name='Typo']Tried this; didn't work.[/QUOTE] Are You Doing This On Localhost?
  21. [quote name='kill3rc0d3']i need help, I did everything, but it is assumed that the keygen should work, but then appears: Wrong code. I think I've done everything right, so it should work but it is not : Este: :([/QUOTE] When The Keygen Finishes ...What Code Are You Using?
  22. [quote name='kill3rc0d3']Sorry but keygen does´nt work :( help[/QUOTE] When Permissions ( chmod )You Have For The keygen.php? If It's 777 Put It To 755
  23. Your Doing This On Linux? If So ..You Should Explain This In Your Issue. Your OS PHP Version vB Version ..Etc
  24. How Did You Solve It? So If Someone Else Have Issue You Can Help Them :)
×
×
  • Create New...